> Nieuws

Nieuws

Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket regio Foodvalley

Wil jij de volgende stap zetten in je loopbaan? Wil je meer zicht krijgen op je talenten? Heb jij loopbaan -of scholingsvragen waar je zelf niet uitkomt? Zet dan nu de eerste stap en wandel met ons mee!

Het is aangetoond dat in de natuur zijn een positief effect heeft op mensen en we makkelijker dichter bij onszelf komen.

  • Wat kun je verwachten?

Samen met maximaal 7 andere deelnemers en 2 loopbaanadviseurs van het Leerwerkloket maak je een wandeling. Tussendoor krijg je in tweetallen korte loopbaanopdrachten en is er ruimte voor vragen.

08-09-2022 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket regio Foodvalley

Inwoners van Regio Foodvalley konden vanaf maart 2021 in aanmerking komen voor een scholingsvoucher bij het Leerwerkloket. De scholingsvouchers bieden de kans op om-, her- of bijscholing naar een kansrijke sector met een maximale waarde van vijftienhonderd euro. Meer dan tweehonderd inwoners kozen hun kans en kregen een scholingsvoucher. De enige voorwaarden waren dat de inwoner tussen de zestien en zevenenzestig jaar is, er geen andere financiële ondersteuning is voor de erkende opleiding en dat het iemand perspectief biedt op de arbeidsmarkt. De scholingsvouchers zijn nu op.

04-07-2022 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket regio Foodvalley

Waed en Abdullah komen uit Syrië en wonen bijna 8 jaar in Ede. Het echtpaar heeft een taxi-auto en tijdens de coronatijd daalde de omzet fors. Gelukkig kregen zij steun door de Tozo-regeling. Voor meer zekerheid in de toekomst wilden zij zich graag verder ontwikkelen. Via de gemeente kwamen zij terecht bij het Leerwerkloket Regio Foodvalley. Zij volgen nu allebei de opleiding tot rijcoach bij De Verkeersacademie. Een mooi voorbeeld van hoe scholingsvouchers en het Leerwerkloket bijdragen aan toekomstperspectief.

Ambities

11-04-2022 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket regio Foodvalley

Vanaf woensdag 9 februari toert de ‘Kies je Kans bus’ vier maanden lang, twee dagen in de week door de regio. Mensen die nieuwsgierig zijn naar een (andere) baan of branche kunnen in de bus op een laagdrempelige manier terecht voor ondersteuning en advies. Waar liggen de kansen in de regio en welke middelen zijn er voor handen om de stap naar een nieuwe baan te kunnen maken? Bij concrete interesse wordt er direct geschakeld voor een kennismaking bij een werkgever, opleider of loopbaanadviseur.

09-02-2022 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket regio Foodvalley

Hotel overname
Hotel de Wereld en LEV. @ de Wereld zijn sinds oktober 2020 in handen van HIM+. Sindsdien staat Hans Hooft als hotelmanager aan het roer van het hotel-restaurant en is het omgetoverd tot een uitnodigende plek waar iedereen een glimp kan opvangen van de rijke geschiedenis. Hoog in het vaandel staat het werken met lokale producten en toegankelijkheid voor een breed publiek.

27-01-2022 | Lees meer

Pagina's