> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

Na het succes van het eerste opleidingstraject in 2018 waarin 20 uitkeringsgerechtigden startten met een opleidingstraject VIG in de regio Foodvalley, start een tweede groep carrièreswitchers aan een nieuwe carrière in de Zorg. Elf zorgorganisaties, werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW), het Dulon College, het WerkgeversServicepunt en het leerwerkloket hebben intensief samen gewerkt om dit mogelijk te maken.

11-09-2019 | Lees meer
mensen die puzzelstukjes vasthouden als symbool voor samenwerking
Landelijk nieuws

Zeven samenwerkingsverbanden van mbo-scholen, bedrijven en regionale overheden krijgen in totaal €7,3 miljoen. Het geld komt vanuit het Regionaal Investeringsfonds (RIF) en moet de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt verbeteren. 

21-10-2019 | Lees meer
beroepen met moeilijk vervulbare vacatures
Landelijk nieuws

Op werk.nl staat een uitgebreid overzicht van vacatures met de beste baankansen. Voor veel van deze vacatures kun je een opleiding volgen via een leerwerktraject.

21-10-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Op maandag 7 oktober 2019 vond in DrieMaasStede, één van de huizen van Argos Zorggroep de feestelijke start plaats van het traject ‘Breed opleiden Verpleegkunde Regio Rijnmond’.

15-10-2019 | Lees meer
logo webinar leren en werken
Landelijk nieuws

Het webinar van 9 oktober staat online en is nu terug te kijken. Jacqueline Murre van Leerwerkloket Groot Amsterdam geeft handige en waardevolle tips voor iedereen die nadenkt over een verandering van zijn of haar carrière.

10-10-2019 | Lees meer

Pagina's