> Op zoek naar werk? Kom naar de banenmarkt in Alkmaar

Op zoek naar werk? Kom naar de banenmarkt in Alkmaar

Op dinsdag 1 oktober organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) een grote banenmarkt in het AFAS-Stadion (hoofdgebouw) in Alkmaar. Alle werkzoekenden die op zoek zijn naar een (andere) baan, zijn van harte welkom. Met als motto ‘Nieuwe kansen op werk’ zijn ruim 60 werkgevers aanwezig op de markt met leuke banen. Ook is er informatie over omscholingstrajecten of werken in het buitenland. Pak deze kans en kom kijken wat de bedrijven voor je in petto hebben. Alle branches zijn vertegenwoordigd, waaronder; Productie, logistiek, Uitzendbureaus, Schoonmaak, Beveiliging, Agrarisch, Zakelijke dienstverlening, Transport, Techniek/ bouw, Detailhandel, Zorg en welzijn, Horeca en Overheid.

Veel werkgevers

Je kunt op deze Banenmarkt kennis maken met verschillende bedrijven en organisaties. Allemaal zijn ze op zoek naar personeel. De werkgevers laten graag zien wat ze in huis hebben. Er zijn diverse workshops over persoonlijke kracht en je kunt tips krijgt die je helpen bij sollicitaties. Je kunt je cv laten checken en een professionele foto laten maken die je kunt gebruiken voor je cv of je Linked In profiel. Vind je het lastig om zelf het gesprek aan te gaan met werkgevers? Dan zijn er arbeidscoaches die je hierbij helpen. Het mooie van de banenmarkt is dat je als werkzoekende direct in contact komt met werkgevers. Juist die persoonlijke eerste indruk voegt zoveel toe. Je kunt in korte tijd veel werkgevers spreken en legt zo veel persoonlijke contacten'.

Meld je aan!

De Banenmarkt is op dinsdag 1 oktober van 09.00 tot 13.00 in het AFAS Stadion in Alkmaar. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan via www.wsp-nhn.nl/banenmarkt. Ook vind je hier meer informatie over het programma en de workshops die je kunt bijwonen.  De banenmarkt is verdeeld in 4 tijdsblokken. Je kunt je gratis aanmelden voor een van de tijdsblokken waarop je binnen wilt komen.

Leerwerkloket:  Leerwerkloket Noord-Holland Noord