> Jong Talent Pantarijn praktijkonderwijs neemt Hotel de Wereld over op 16 en 17 februari

Jong Talent Pantarijn praktijkonderwijs neemt Hotel de Wereld over op 16 en 17 februari

Hotel overname
Hotel de Wereld en LEV. @ de Wereld zijn sinds oktober 2020 in handen van HIM+. Sindsdien staat Hans Hooft als hotelmanager aan het roer van het hotel-restaurant en is het omgetoverd tot een uitnodigende plek waar iedereen een glimp kan opvangen van de rijke geschiedenis. Hoog in het vaandel staat het werken met lokale producten en toegankelijkheid voor een breed publiek.
Het nieuwe concept is succesvol, want sindsdien draait het hotel volop en zijn ook het terras, de vergaderzalen en restaurant LEV. @ de Wereld goed bezocht. Toch geeft Hans tijdelijk de sleutel uit handen om de regie voor even uit handen te geven. En wel door een team leerlingen van Pantarijn Praktijkonderwijs. 

Kansen voor jong talent 
Het Pantarijn Praktijkonderwijs bestaat uit jonge, talentvolle leerlingen die beschikken over veel praktijk- en werkervaring. Met richtingen als horeca, facilitair en dienstverlening leidt deze school jonge vakmensen op voor de arbeidsmarkt. Deze jonge talenten gaan we de kans kan geven om buitenschools te leren in hotel-restaurant de Wereld.

Van ontvangst tot vertrek
Op 16 en 17 februari nemen de leerlingen van Pantarijn Praktijkonderwijs alle disciplines over van de crew van Hotel de Wereld. Van keuken tot bediening en van receptie tot schoonmaak, overal tref je leerlingen aan van Pantarijn Praktijkonderwijs. De vaste crew van Hotel de Wereld en betrokken docenten van Pantarijn Praktijkonderwijs doen een stapje terug en begeleiden deze overname op de achtergrond.

Take over menu
Voor deze bijzondere overname hebben de talentvolle leerlingen, samen met chef Jeroen Berendsen, een heerlijk lunch- en diner menu samengesteld. U bent van harte welkom om tijdens deze overname het hotel te bezoeken, de leerlingen aan het werk te zien en te genieten van een smaakvolle maaltijd.  

Leerwerkloket:  Leerwerkloket regio Foodvalley