> Walk&Talk; inloop voor (anders) werkzoekenden

Walk&Talk; inloop voor (anders) werkzoekenden

De Walk &Talk verhuist

De succesvolle gratis netwerkbijeenkomst “Walk and Talk” voor (anders) werkzoekenden gaat verhuizen naar de laatste dinsdag van de maand. Schrijf het op in jouw agenda. De eerst volgende bijeenkomst is op 25 februari van 9.30 tot 11.30 uur.

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer in het Forum. Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten bieden wij je de kans om persoonlijke adviezen, tips and tricks te krijgen van professionals en mede werkzoekenden. Samen sta je sterk.

In februari staat de motivatiebrief centraal tijdens de Walk And Talk. De eerste indruk doormiddel van een correcte motivatiebrief is bepalend in het selectiebeleid van het bedrijf. Ook al beschik je inhoudelijk over alle gewenste en vereiste kwaliteiten, taalfouten in je motivatiebrief kunnen jouw kansen op die geweldige baan aanzienlijk verkleinen.

Tijdens de Walk &Talk van dinsdag 25 februari (9.30 -11.30 uur) is er een ervaren docent Nederlands van de Volksuniversiteit onze gastvrouw. Zij neemt jou mee in een mini-workshop om een foutloze brief te schrijven. Natuurlijk is er ook alle ruimte om tijdens de Walk and Talk te netwerken.

De koffie staat voor jou klaar. Deelname aan de Walk and Talk telt voor het UWV als sollicitatie activiteit.

Graag tot dinsdag 25 februari in het Forum Zoetermeer!

Leerwerkloket:  Leren en Werken Zuid-Holland Centraal